Valors d'emprendre | el bloc d’entrenament per emprendre a la vida
Entusiasta de la docència, m'agrada aprendre tant com ensenyar. M'agrada llegir i encara més escriure. Entrenadora d'emprenedors i mare.
Emprenedoria, creativitat, entrenaments, escola, formació, conferències
16967
post-template-default,single,single-post,postid-16967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

el bloc d’entrenament per emprendre a la vida

31 març el bloc d’entrenament per emprendre a la vida

M’agrada dibuixar,buscar maneres senzilles i clares d’explicar-me, descobrir formes per ensenyar a emprendre…Porto ja un temps llarg investigant com el dibuix em pot i pot ajudar a pensar millor, a tenir més idees i a deicidir de forma adequada.
Aquest “bloc d’entrenament per emprendre a la vida” que inicio avui i que aniré penjant en aquest web (i que compartiré també a les xarxes), té un doble objectiu compartir, com tanta gent fa avui en aquest entorn, i “obligar-me” a generar noves propostes, nous materials, noves eines per ensenyar, per aprendre i per aplicar.

Perquè la vida consisteix en emprendre permanentment petits i grans projectes. Perquè viure és emprendre i perquè emprendre és practicar l’ofici de ser persona (com escriu F. Torralba en el nostre llibre compartit).

Per tot això emprenc aquest petit repte professional i personal

No hi ha comentaris

Escriu un comentari