Valors d'emprendre | Valors d’emprendre a l’empresa
Entusiasta de la docència, m'agrada aprendre tant com ensenyar. M'agrada llegir i encara més escriure. Entrenadora d'emprenedors i mare.
Emprenedoria, creativitat, entrenaments, escola, formació, conferències
15655
page-template-default,page,page-id-15655,page-child,parent-pageid-7183,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Valors d’emprendre a l’empresa

Què és i com fer networking?

Crear i mantenir una bona xarxa de contactes a nivell professional pot ajudar a aconseguir una feina o a generar noves oportunitats professionals . Fer networking és una habilitat professional que es pot aprendre.

Més informació!
Analitza la teva capacitat emprenedora

Iniciar una empresa té moltes implicacions a nivell personal i familiar. No totes les persones emprenen pels mateixos motius, ni ho fan amb la mateixa destresa i habilitat. Una cosa i l’altra condicionen de forma extraordinària el resultat final d’aquell negoci. Per tant, esdevé clau, d’una banda, tenir ben present quines són les motivacions que t’ impulsen a emprendre, i d’altra banda conèixer quines habilitats i destreses, necessàries per emprendre, tens i en quines hauries de millorar.

Més informació!
Mapes mentals per a plasmar idees

Aquest dóna eines per a generar idees alhora que ensenya la tècnica per plasmar-les en un mapa mental.

Més informació!
Dibuix per a emprenedors, el teu model de negoci en un paper

Aquest dóna eines per a generar idees alhora que ensenya la tècnica per plasmar-les en un mapa mental.

Més informació!
Arquitectura de les idees, explorar problèmes per trobar idees

Explorar problemes per trobar idees és un taller per aprendre a explorar i mapejar la realitat que ens envolta, per descobrir noves idees i oportunitats per als nostres negocis. El taller dona eines per poder replicar la metodologia entre els col·laboradors de l’empresa i aconseguir fer sessions altament productives de generació́ de noves idees.

Més informació!
Pla d'entrenament de l'emprenedoria

Les habilitats i els valors necessaris per emprendre un negoci són els necessaris per emprendre qualsevol projecte en la vida. No són elements innats, són d’habilitats adquirides i millorades. Es por aprendre i per tant d’ensenyar a ser emprenedores. S’aprèn a ser emprenedor entrenant fort algunes habilitats. L’emprenedoria és una habilitat que es pot ensenyar però sobretot cal ENTRENAR-LA i és per això que aquest curs presenta 10 entrenaments clau (amb exercicis cadascun) que ajudaran els participants a millorar en la cursa cap a la creació del seu negoci.

Més informació!
També et pot interessar...