Valors d’emprendre per treballar

I si obro un negoci? un negoci de què? com es fa? en sabré?

Aquest curs vol resoldre dubtes a les persones que es plategen la creació d’una empresa com a sortida laboral a la desocupació.

Mentre estàs a l'atur, treballar amb les idees

Aquest és un curs en el qual es donen moltes eines pràctiques per poder trobar idees per reenfocar la incorporació al món laboral. Remirar l’entorn en clau d’oportunitat, remirar-se a un mateix en clau de millora.

Estic a l'atur i no tinc temps per res!

Una de les coses que més angoixa les persones en situació de desocupació és precisament la sensació (i la realitat) de que quan anaven molt ocupats tenien temps per a tot i ara que es troben en situació d’atur, el temps se’ls escola entre les mans. Hi ha, avui un munt d’eines de productivitat personal que s’adrecen a persones molt ocupades…i justament aquest curs vol ser una eina d’us i planificació del temps per a les persones desocupades.

Analitza la teva capacitat emprenedora

Iniciar una empresa té moltes implicacions a nivell personal i familiar. No totes les persones emprenen pels mateixos motius, ni ho fan amb la mateixa destresa i habilitat. Una cosa i l’altra condicionen de forma extraordinària el resultat final d’aquell negoci. Per tant, esdevé clau, d’una banda, tenir ben present quines són les motivacions que t’ impulsen a emprendre, i d’altra banda conèixer quines habilitats i destreses, necessàries per emprendre, tens i en quines hauries de millorar.

Pla d'entrenament de l'emprenedoria

Les habilitats i els valors necessaris per emprendre un negoci són els necessaris per emprendre qualsevol projecte en la vida. No són elements innats, són d’habilitats adquirides i millorades. Es por aprendre i per tant d’ensenyar a ser emprenedores. S’aprèn a ser emprenedor entrenant fort algunes habilitats. L’emprenedoria és una habilitat que es pot ensenyar però sobretot cal ENTRENAR-LA i és per això que aquest curs presenta 10 entrenaments clau (amb exercicis cadascun) que ajudaran els participants a millorar en la cursa cap a la creació del seu negoci.

També et pot interessar...