Formació en l’àmbit de l’empresa

Pla d’entrenament de l’emprenedoria

Aquest mètode ha estat dissenyat per Maria Batet arrel de l’experiència de formar centenars d’emprenedors en la seva llarga trajectòria professional. Parteix del raonament que tot procés emprenedor necessita d’una o varies persona/es emprenedora/es, de bones idees i de bons projectes. Hi ha moltes destreses a entrenar per aconseguir millores en cadascun d’aquests apartats. No n’hi ha prou en fer un bon pla d’empresa!

Masterclass d’entrenament emprenedor

Una masterclass d’entrenament emprenedor és una sessió de formació i pràctica intensiva en diferents habilitats emprenedores. Un ritme ràpid de 2 hores per entrenament. Es recomana un dia i mig i 5 entrenaments.

Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees!

Aquest és un curs en el qual es donen moltes eines pràctiques per poder trobar idees per reenfocar la incorporació al món laboral. Remirar l’entorn en clau d’oportunitat, remirar-se a un mateix en clau de millora.

Visual Thinking per fer un lideratge més visual

Has tingut la necessitat d’agafar un paper i un llapis quan estàs pensant una nova idea o un projecte? Sovint pensem millor quan dibuixem paraules i gargots que ens ajuden a clarificar allò que està en la nostra ment.

El visual thinking (pensament visual) comprèn un conjunt de mètodes, tècniques i recursos visuals per presentar idees, mostrar resultats, fer anotacions gràfiques o fomentar el treball col.laboratiu.  Podem fer servir eines digitals, però és sobretot un mètode manual que utilitza el dibuix, les paraules i frases curtes, els esquemes, per fer fàcil la comprensió.  Crea composicions visuals expressives que converteixen en simple la informació complexa. És una eina d’extremada utilitat per aquelles persones que necessiten compartir i fer comprendre informació als seus equips

El visual Thinking fa visible el pensament, transforma el pensament abstracte en informació gràfica, àgil i significativa fent servir esquemes, paraules  clau i  icones.

En un entorn tant saturat d’informació i elements digitals, resulta motivador i sorprenent l’ús del visual thinking perquè permet personalitzar i clarificar la informació que transmetem.  Esdevé així una eina molt pràctica per als líders d’equips en les organitzacions,  tant per aclarir les idees, per compartir-les, per descobrir alternatives diferents, per convèncer, o per acotar o presentar projectes.

Durada: aquesta formació pot durar de 8 a 12 hores

Metodologia: és un curs del tot pràctic i amb un gran nombre de recursos. A més és molt divertit

Design thinking per innovar

Un taller per aprendre els diferents passos del pensament de disseny. Clar, pràctic, fàcil i útil.

La creativitat a l’empresa

Entrena,t i entrena el teu equip: És un taller que ajuda a descobrir de forma pràctica l’habilitat creativa i el seu enorme potencial dins de les empreses.

Proposa un pla d’entrenament concret per poder replicar la metodologia entre els col·laboradors de l’empresa i aconseguir fer sessions altament productives de generació de noves idees.

Taller de creativitat

Aquest taller vol apropar el professorat al món de la creativitat. A través de l’experiència del propi taller, el professorat descobrirà com, amb unes determinades condicions d’entorn, alguns nous coneixements, forta motivació i algunes eines, podem educar amb creativitat i per la creativitat.

Una maleta de recursos per entrenar la creativitat

La creativitat és avui un requisit indispensable per viure en una realitat canviant. Conèixer i tenir confiança en el propi enginy és una de les eines que han de permetre els nens i nenes i els i les joves mantenir una actitud positiva front els diferents imprevistos davant els qual s’enfronten a la vida. Desenvolupar l’habilitat creativa és un entrenament que els allunyarà de la paràlisi que provoca el fet d’esperar que les solucions a un problema vinguin de fora i els proporcionarà la seguretat de donar ales a la seva imaginació i enginy independentment de les circumstàncies externes.

Arquitectura de les idees, explorar problemes per trobar idees

Explorar problemes per trobar idees és un taller per aprendre a explorar i mapejar la realitat que ens envolta, per descobrir noves idees i oportunitats per als nostres negocis. El taller dona eines per poder replicar la metodologia entre els col·laboradors de l’empresa i aconseguir fer sessions altament productives de generació́ de noves idees.

Mapes mentals per plasmar idees

Aquest dóna eines per a generar idees alhora que ensenya la tècnica per plasmar-les en un mapa mental.

Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees

Aquest és un curs en el qual es donen moltes eines pràctiques per poder trobar idees per reenfocar la incorporació al món laboral. Remirar l’entorn en clau d’oportunitat, remirar-se a un mateix en clau de millora.