Valors d'emprendre | Bufar i fer ampolles. Eines per educar la creativitat
Com aconseguir mantenir l'atenció dels alumnes a la classe? com organitzar el temps fent compatible activitats escolars, extraescolars i temps lliure?. He de viatjar de Barcelona a Madrid quines possibilitats i alternatives de desplaçament tinc? Vull decorar el despatx, com fer-ho? Saps què tenen en comú aquestes activitats? totes elles posen en funcionament la nostra capacitat de buscar alternatives i possibilitats. Cap d'aquestes preguntes tenen una resposta única. Fem anar les nostres idees, busquem opcions, triem, decidim....el que estem fent és posar en joc la nostra creativitat. El llibre proposa reflexions i eines per millorar la capacitat de nens i joves per tenir més i millors idees.
educació, alumnes, escola, llibre, creativitat, educar
16092
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16092,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Categoria
Creativitat i entusiasme, Educació, Llibres
Informació

Com aconseguir mantenir l’atenció dels alumnes a la classe? com organitzar el temps fent compatible activitats escolars, extraescolars i temps lliure?. He de viatjar de Barcelona a Madrid quines possibilitats i alternatives de desplaçament  tinc? Vull decorar el despatx, com fer-ho?

Saps què tenen en comú aquestes activitats? totes elles posen en funcionament la nostra capacitat de buscar alternatives i possibilitats. Cap d’aquestes preguntes tenen una resposta única.  Fem anar les nostres idees, busquem opcions, triem, decidim….el que estem fent és posar en joc la nostra creativitat.

El llibre proposa reflexions i eines per millorar la capacitat de nens i joves per tenir més i millors idees.