Valors d'emprendre | Ensenyo amb imatges (visual thinking)
Entusiasta de la docència, m'agrada aprendre tant com ensenyar. M'agrada llegir i encara més escriure. Entrenadora d'emprenedors i mare.
Emprenedoria, creativitat, entrenaments, escola, formació, conferències
16845
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16845,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Ensenyo amb imatges (visual thinking)

Categoria
Novetats!
Informació

Has tingut la necessitat d’agafar un paper i un llapis quan estàs pensant una nova idea o un projecte? Sovint pensem millor quan dibuixem paraules i gargots que ens ajuden a clarificar allò que està en la nostra ment.

El visual thinking (pensament visual) comprèn un conjunt de mètodes, tècniques i recursos visuals per presentar idees, mostrar resultats, fer anotacions gràfiques o fomentar el treball col.laboratiu. Podem fer servir eines digitals, però és sobretot un mètode manual que utilitza el dibuix, les paraules i frases curtes, els esquemes, per fer fàcil la comprensió. Crea composicions visuals expressives que converteixen en simple la informació complexa

A QUI S’ADREÇA?

És especialment interessant per a docents .

QUÈ FAN ELS ASSISTENTS?

Dibuixen i aprenen eines i recursos que poden aplicar a l’aula per fer les seves explicacions, però alhora, poden ensenyar els seus alumnes a fer servir el dibuix per aprendre, recordar i organitzar-se.

He aconsguit el que no havia aconseguit mai, passar-m’ho dibuixant”. Meritxell, Andorra 2017

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ? 

mbatet@valorsdemprendre.org
618 315 180