Valors d'emprendre | L’entusiasme i el seny
Entusiasta de la docència, m'agrada aprendre tant com ensenyar. M'agrada llegir i encara més escriure. Entrenadora d'emprenedors i mare.
Emprenedoria, creativitat, entrenaments, escola, formació, conferències
16742
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16742,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

L’entusiasme i el seny

Categoria
Creativitat i entusiasme, Educació, Emprenedoria, Llibres, Llibres de text
Informació

Valors per l’acció treballa, a partir d’una suggerent història i unes quantes activitats, vuit valors per aprendre a viure.

Cada dia, quan fem coses, petites o grans demostrem la nostra responsabilitat i la capacitat que tenim d’esforçar-nos. De vegades, hi ha coses que surten molt bé i les celebrem, amb més o menys humilitat, i en canvi d’altres ens costen tant que necessitem treure tota la fortalesa per a superar-les. Sort en tenim que no estem sols i que els qui ens acompanyen fan més fàcil el camí. Només amb respecte i generositat aconseguirem avançar per aconseguir els reptes que ens hàgim proposat. Per arribar-hi haurem de triar amb seny el camí i aprendre a disfrutar de les coses que ens entusiasmen.

Les històries d’aquesta col·lecció t’ajudaran a pensar en diferents situacions i a través d’activitats per reflexionar sobre el que has llegit, o mitjançant alguns dilemes i metàfores, amb jocs i cançons, tu sol o amb el grup, aniràs coneixent cadascun dels 8 valors necessaris per viure.

Les persones demostrem la nostra intel·ligència, no només pel sabem, sinó sobretot pel que fem. Els personatges d’aquestes històries demostren, a través de tot allò que fan o diuen, com són. Et convidem a pensar en ells i també en tu i a reflexionar i triar sobre la millor manera de fer i actuar.