Estic renovant la meva pàgina web!

Estic fent canvis a la web! Ben aviat tornarà a estar activa!

QUI SÓC I QUÈ FAIG?

Sóc emprenedora, vull dir que he engegat el meu propi projecte i això, avui, em defineix. Sóc mestra, vaig néixer l’any 1966. L’any 1989 vaig començar a treballar a l’ajuntament de Vilafranca fent formació. Al cap d’un temps ho vaig fer en el servei de suport als emprenedors. Allà vaig aprendre què vol dir emprendre i les dificultats amb què es troba una persona que vol tirar endavant el seu negoci.

Em vaig formar en aquest àmbit a ESADE, vaig fer un màster de promoció econòmica a la Universitat de Barcelona i em vaig especialitzar en l’acompanyament a emprenedors. Em vaig dedicar un temps a la política local i després vaig fer el que sempre havia explicat, EMPRENDRE!

Puc dir que ensenyo a emprendre, o dit d’una altra manera, entreno totes les habilitats necessàries per arribar a ser una persona emprenedora.

Possiblement en el que més m’he especialitzat és en entrenar l’habilitat creativa. És possible aprendre a tenir més i millors idees si entrenes de forma adequada.

M’agrada ensenyar, educar, però m’agrada més encara aprendre i crear coses noves. Els llibres són per a mi una gran font d’aprenentatge, l’altre font són els meus fills. D’ells aprenc tant…..

Tens una idea? Treballem-la juntes!