Això té xispa, creatius i bons comunicadors als 10 anys

Això té xispa, creatius i bons comunicadors als 10 anys

Aquesta és una carta que adreço a nens i nenes de 5è de primària de l’escola Aragai de Vilanova, que de la mà de l’Arantxa i el Dani, els seus mestres, estan tirant endavant un projecte d’emprenedoria molt interessant.
He visitat el vostre bloc i llegit l’evolució del vostre projecte. Sabeu molt bé què vol dir ser emprenedors, teniu el vostre objectiu i esteu donant tots els passos necessaris per aconseguir-lo.
La vostra pluja d’idees us va portar a identificar quins productes podeu produir i a través de l’enquesta que vàreu passar, conèixer què estan disposats a comprar i pagar els vostres futurs clients.
Però m’agradaria felicitar-vos especialment per dues coses, la primera d’elles per la vostra bonica idea d’inspirar-vos en obres d’artistes per fer les vostres produccions i agafar els seus colors i  formes per inspirar-vos. Voleu un secret? poques vegades els més grans, quan ens encallem en les nostres idees, som capaços de buscar fora alguna cosa que ens ajudi a tenir idees. N’aprendrem de vosaltres.

Hi ha una altra cosa que m’ha agradat molt, és el fet de que expliqueu a través del vostre bloc tot allò que aneu aconseguint i que cada cop siguin diferents els bloggers que escriviu. Costa oi tenir el bloc al dia? us animo a que escriviu, a que ens expliqueu a través d’ell les vostres evolucions i creacions. Si volem donar a conèixer allò que fem ho hem d’explicar, i explicar-ho bé, tal com vosaltres ho esteu fent.
Emprenedors de 5è, felicitats i ànims!!!! us anirem llegint i seguint no deixeu d’ecriure