aprop des de la distància

aprop des de la distància

Porto dies sense trepitjar uns dels hàbitats més còmodes per a mi, l’aula. Malgrat això no he deixat un sol dia, des de que va començar la pandèmia, de pensar com puc seguir aprop dels meus i les meves alumnes, dels meus clients i clientes , dels meus seguidors i seguidores…. De fet hi ha hagut molts moments en que m’hi he sentit especialement aprop. Instagram, Twitter, Zoom, Teams, Meet, … m’ha servit per explicar, per aprendre, per formar i per contactar.

Ja sabia que l’entorn digital podia aproximar-nos molt al nostre públic. No imaginava amb quina intensitat i fins a quin `punt. Puc dir que Internet i les seves diferents aplicacions m’ha permès seguir amb el projecte durant tots aquests mesos. Les meves formacions han canviat, els missatges han canviat, de fet jo he canviat i fruit d’això, la meva web havia de canviar. Avui la presento i us presento el meu “PER QUÈ”. la WEB ha canviat perquè:

  • Les necessitats vostres han canviat i les meves també
  • He après i tinc noves propostes per oferir
  • He volgut mostrar amb dibuixos tot el que ofereixo
  • He volgut fer fàcil i simple la pàgina
  • Mostro tot el que puc oferir en format on line

Per seguir estant aprop malgrat les distàncies!!!!!!! Gràcies per seguir-me! Gràcies Alba Esteve per aquesta joieta de web!