Entrevista a dos joveníssims emprenedors i la seva professora

Entrevista a dos joveníssims emprenedors i la seva professora

El Marc i el Víctor són dos joves estudiants de Batxillerat que estan impulsant el projecte EyeCopter, un petit helicòpter creat per ells amb una càmera incorporada que permet enregistrar des del cel, tota mena d’esdeveniments.
Van començar amb el projecte de recerca a 4art d’ESO. Van triar el que més els agradava, que era la fascinació des de petits de veure enlairar-se un avió. La seva afició i l’empemta de les professores que han trobat en el camí, l’Estel i la Marta, han fet que el seu projecte hagi traspassat les fronteres de l’escola.

El micromecentatge de Goteo els ha permès recuperar la inversió que van necessitar per crear el seu prototipus. Però el més important és que  els ha demostrat que, amb ganes, amb treball, amb il.lusió, amb humilitat i deixant-se ajudar, un projecte que incialment era només acadèmic, pot esdevenir una bona oportunitat.
Els primers sorpresos el propis pares que no imaginaven que fossin capaços d’espavilar-se d’aquesta manera.
M’expliquen, a través de l’entrevista que hem fet per Skype que es van adonar que el seu projecte podia ser alguna cosa més que un treball de recerca, quan amb l’Estel, una professora emprenedora que imparteix emprenedoria (sempre hauria d’anar del bracet), van comançar a estudiar el Pla de Màrqueting.
L’aprenentatge amb sentit té aquestes coses, quan és útil, quan està ben explicat, s’aplica!

El Marc i el Víctor són emprenedors. N’han après al seu centre, i ho han fet tirant endavant el seu projecte. Els seus talents individuals, un entorn (pares i escola) que els ha acompanyat i la seva il.lusió i tenacitat els ha portat a fer realitat Eye Copter…..aquest és, segur, només l’inici…..

Els demanem dos consells, un per a joves com ells i l’altre per als profes que els eduquen:
Prenem nota:
Consell per a joves: “Si teniu l’oportunitat de tirar endavant un projecte, trieu-ne un que us agradi, que us apassioni, així serà menys feixuc!”
Consell per a profes: ” El més important és que ens transmetin energia i entusiasme pel fet d’emprendre i que facin unes classes que enganxin i que emocionin”

Marc i Víctor moltes felicitats no només pel que heu fet, sinó per enviar un missatge tant positiu! Endavant!!! Estel i Marta, està clar que heu sabut emocionar!