Valors d'emprendre | Escape Room – BALIOAK
Entusiasta de la docència, m'agrada aprendre tant com ensenyar. M'agrada llegir i encara més escriure. Entrenadora d'emprenedors i mare.
Emprenedoria, creativitat, entrenaments, escola, formació, conferències
17165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17165,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Escape Room – BALIOAK

Categoria
Educació, Emprenedoria, Novetats!
Informació

Què és? És una forma vivencial de presentar els valors essencials de l’emprenedoria: treball en equip, comunicació, enginy, organització, creativitat i perseverança. Tres viatgers en el temps els mostraran les caixes dels elements. Els joves assistents hauran de resoldre diferents enigmes per descobrir el seu interior.

Com? Els joves assitents hauran de resoldre un misteri, com si d’una escaperoom es tractés i en fer-ho posaran en acció tots aquests valors. La reflexió posterior els portarà a descobrir quins són els elements essencials de l’emprenedoria

On? Es realitzarà en la sala de conferències però ells no seuran com s’acostuma a fer en una conferència.

Qui? El Pau i el Joan, dos joves estudiants d’enginyeria han dissenyat i conduiran el Balioak i la Maria Batet, experta en emprenedoria clourà amb una reflexió el significat d’emprendre.