Valors d'emprendre | L' empresa en un conte
És una història que reprodueix una aventura emprenedora d'uns nens i nenes de Primària. De la mà d'uns mestres sensibles i molt emprenedors, un grup de nens i nenes de 6è de Primària emprenen l'explotació d'un hort per aconseguir els diners necessaris per anar-se'n de colònies sense que els seus pares n'hagin de pagar el cost. Per fer-ho, segueixen els passos de la mateixa manera que els emprenedors ho fan quan construeixen el seu pla d'empresa.
conte, llibres, aventura, infantil, empresa
16106
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16106,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Categoria
Educació, Emprenedoria
Informació

És una història que reprodueix una aventura emprenedora d’uns nens i nenes de Primària.

De la mà d’uns mestres sensibles i molt emprenedors, un grup de nens i nenes de 6è de Primària emprenen l’explotació d’un hort per aconseguir els diners necessaris per anar-se’n de colònies sense que els seus pares n’hagin de pagar el cost. Per fer-ho, segueixen els passos de la mateixa manera que els emprenedors ho fan quan construeixen el seu pla d’empresa.