Tallers i acompanyaments

Habilitats emprenedores

Per tirar endavant projectes personals i professionals ens cal tenir destresa en diferents habilitats. Cada habilitat es pot aprendre i millorar si s’entrena d’una forma correcta. T’ofereixo la possibilitat d’entrenar aquestes habilitats, tant en l’entorn d’una organització, i/o empresa, com en una escola com a nivell particular. Més info!

Visual Thinking

Les imatges ens ajuden a fer visibles les idees. Aprèn a dibuixar-les i a utilizar el llenguatge visual per reforçar el teu missatge. Hi ha un abans i un després d’aquesta formació. El retolador i el full passaran a formar part dels imprescindibles en la teva comunicació. DISPONIBLE ONLINE. Més info!

Eines per a formadors

Vols descobrir eines per “enganxar” els teus alumnes? t’ofereixo un ampli ventall de recursos a través de diferents formats de formació. Podràs  aprendre, visual thinking, creativitat, eines de comunicació, treball per projectes, eines àgils, eines pel foment de l’emprenedoria, educació emocional…Tu decideixes el que vols per la teva escola.DISPONIBLE ONLINE. Més info!

Acompanyament individual

Tens un projecte en ment? estàs en un moment de confusió?.  A través d’un acompanyament individual, t’ajudaré amb eines visuals a clarificar els teus pensaments i decisions. Més info!

Eines per a la creativitat

Entenc la creativitat com l’art de trobar possibilitats i alternatives. Trobar idees quan les necessitats. Això és el que pots aprendre en totes les formacions de diferent format per adquirir eines per tenir un pensament més creatiu. Perquè recorda… tots i totes som creatius! DISPONIBLE ONLINE Més info!

Dinamització de reunions

Aprèn a fer reunions motivadores, participatives i eficaces fent servir eines i recursos que li donin dinamise. I si ho vols compta amb mi per dinamitzar-les i per tenir un resum visual i dibuixat del que ha passat.Més info!

Coaching d’equips

Vols que el teu equip sigui un “millor equip”?. T’ajudaré a aconseguir-ho a través d’un acompanyament que permetrà tenir una visió compartida, millor participació i més autoconeixement del propi grup. Els equips poden créixer i millorar amb un bon acompanyament! Més info!

Idees a mida

Vols fer un acte o una trobada diferent, original i engrescadora?. Contacta’m! Buscarem idees que s’adaptin a les teves necessitats i organitzarem un esdeveniment ple de creativitat! Més info!

Talks i conferències

El repte de tenir reptes

El repte de tenir reptes

Una conferència que posa l’èmfasi en la necessitat de tenir permanentment reptes per assolir, siguin petits o grans. Sovint aquest és el gran repte . Especialment adreçat a joves i a persones emprenedores. Més info!
Netejar la mirada per innovar

Netejar la mirada per innovar

Per aconseguir idees noves cal desfer-nos d’algunes de velles. Netejar la nostra mirada massa habituada a les rutines. Especialment adreçada a organitzacions, escoles, empreses… Més info!
Una mirada de turista a un dia qualsevol

Una mirada de turista a un dia qualsevol

Parlem de pensament creatiu i per fer-ho apliquem la mirada del turista, encuriosida, atenta, amb ganes, amb actitud… Una xerrada apta per tots aquells que vulguin aprendre a millorar la seva creativitat. Més info!

Pensar amb les mans

Pensar amb les mans

Pensar amb les mans és una manera de fer visibles, concretes i tangibles les idees. Sovint, quan tenim un projecte al cap, ens costa materialitzar-lo, i explicar-lo i per tant convèncer. Aquesta sessió, convida als assitents a construir les seva BOX, amb els elements essencials dels projecte (sigui personal, acadèmic, professional, social)… Més info!
Entusiasme, primer pas cap a la innovació

Entusiasme, primer pas cap a la innovació

És una conferència que posa l’accent amb la necessitat de tenir una ‘actitud entusiasta per afrontar processos d’innovació. Més info!
10 claus per l'optimisme!

10 claus per l'optimisme!

Partim de que l’optimisme és una actitud que es pot entrenar. La conferència dóna 10 maneres clares i funcionals per aconseguir-ho. Més info!