Creativitat Caminant.

Creativitat Caminant.

Ens atrau saber com es pot desenvolupar i millorar la nostra capacitat creativa.  No es tracta d’aprendre una nova forma de pensar sino d’activar un estil de pensament que  tenim bloquejat o adormit. De la mateixa manera que fem activitat física per no sentir que s’atrofia la nostra mosculatura, necessitem també entrenar i mantenir la nostra habilitat de generar bones idees.

Hi ha algunes coses que podem incorporar d’una forma molt senzilla al nostra dia dia. Més les integrem, més fàcil serà que la nostra agilitat mental decaigui. Avui comparteixo una manera molt agradable d’activar la creativitat, CAMINAR!.

Bethoven, Goethe, Dickens, Darwin  creaven mentre feien llargues caminades. Aristòtil va crear la seva escola peripatètica que feia servir el passeig amb els seus deixebles per reflexionar sobre la vida i Steve Jobs practicava l’hàbit de caminar per tenir bones idees.

Si la història ens demostra que aquesta activitat física es beneficiosa pel nostre cervell, perquè no practicar-la més i millorar-la des del punt de vista d’aprofitar-la per pensar millor?.

Tingues en compte que:

  1. Caminar, especialment per la natura, allibera els bloquejos i fomenta l’associació lliure d’idees
  2. Les millors idees venen quan estem en moviment perquè augmenta la circulació sanguínia al cos i per tant al cervell
  3. Trencar rutines ens porta a innovar
  4. Aire fresc porta idees fresques.

El proper 31 de maig  a Calafell provarem un nou format formatiu, que activi el nostre cos i la nostra ment. . Aprendrem a tenir idees mentre caminem. Serà una caminada, fàcil, inspiradora, educadora, compartida i divertida i sobretot CREATIVA!

 

 

Tags: