des de Granollers

des de Granollers

La Montse em va presentar el grup de 23 persones, mebres del grup Reinicia,t, totes elles de més de 50 anys i totes elles a l’atur. Cares atentes, cares ambles, cares espectants, cares serioses…La xerrada “emprendre quan ens fem grans” volia explicar la importància de tenir un objectiu (per ells avui, el de tornar a treballar), perseguir-lo, preparar-lo i preparar-se, estar atents al que passa al voltant i sobretot, fer-ho ,tant com es pugui, amb una ACTITUD POSITIVA, de voler sortir d’aquesta situació.
De la conversa que vam tenir després, van sortir molt bons consells. Consells que provenen de la seva experiència i consells que donarien a algú que estigui en la seva mateixa situació:
– Relciona,t, fes contactes, coneix a gent…
– Prepara’t, forma’t, però tingues clar per a quin objectiu ho fas…qualsevol formació no serveix per a qualsevol lloc de treball.
– Afrota la recerca de feina amb ganes, amb il.lusió i davant d’una entrevista mostra tot el teu interès.
– Prova-ho! Encara que  un anunci de feina no s’ajusti prou bé al teu perfil, prova-ho!; potser tens qualitats ,que no es demanaven en l’anunci,  que el qui contracta les valora molt positivament. 
– No t’emmirallis només en gent que està més formada que tu; fixa’t també en gent que tu consideris menys formada.
– Cada feina ens aporta experiència i aprenentatge, encara que no sigui la que hauríem desitjat.

Savis consells d’un grup de persones que s’estan fomant i preparant per aconseguir el seu repte personal, treballar de nou! A tots ells molta, molta sort!